Condoleer de familie

6 condoleance zinnen om steun te bieden aan hen die een dierbare hebben verloren
Een geliefde verliezen is iets dat iedereen schokt. Daarom is het van groot belang dat je jouw medeleven betuigt en steun biedt aan de achterblijvers!

Dus, om je te helpen een hart te troosten, hebben wij respectvolle condoleance zinnen geselecteerd. Bekijk ze, deel ze en probeer dit lijden te verlichten!

1. In deze zeer moeilijke en pijnlijke tijd, bied ik mijn steun aan jouw hele familie aan voor het verlies van jouw geliefde. Moge deze woorden je allen tot troost zijn in zo’n vreselijke tijd.

Weet dat mijn gedachten bij jullie allen zijn en ook mijn volledige beschikbaarheid. Wees heel sterk! Wie wegging was zeer geliefd en zal voor altijd herinnerd worden door hen die overblijven!

2. Er is geen pijn die te vergelijken is met het verlies van een geliefde. Niets kan het lijden goedmaken van iemand van wie je houdt te zien vertrekken.

Voor hen die overblijven, is er alleen nog verlangen en verdriet. Tijd zal de pijn en het verlangen niet uitwissen, maar het lijden zeker verzachten. Je kunt rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun!

3. Afscheid nemen van een dierbare is erg pijnlijk. Op dat moment beseffen we hoe kwetsbaar het leven is en hoe waardevol de tijd die we met onze dierbaren doorbrengen is.

Daarom sta ik tot jouw beschikking om je te helpen in dit moment van pijn en kunnen we samen de goede momenten herdenken van hen die niet meer bij ons zijn!

4. Ik begrijp dat dit een tijd van veel pijn en lijden is, maar weet dat je nooit alleen zult zijn in je pijn. Kijk omhoog naar de hemel en wees er zeker van dat er daarboven een ster is die schijnt en elke stap verlicht.

Als al deze pijn voorbij is, blijft alleen het verlangen over naar degene die weg is. En ik zal er zijn om je door deze moeilijke tijd heen te helpen!

5. Op het ogenblik van de dood is iedereen verenigd in dezelfde pijn, want er is geen pijnlijker gevoel dan iemand te verliezen van wie je houdt vanuit het hart.

Dus ik wil mijn oprechte deelneming betuigen voor dit onfortuinlijke verlies dat je doormaakt. Moge God over je en jouw gezin waken en je veel kracht geven om dit moment te dragen. Reken op mijn vriendschap en mijn onvoorwaardelijke steun!

6. Ik weet dat het leven een deel van zijn vreugde verloren heeft en dat spijt me. Het overlijden van een belangrijk persoon is iets dat pijn doet op een manier die we ons niet kunnen voorstellen.

Wees sterk nu en vergeet niet dat je op me kunt rekenen. Ik voel mee met je verlies en ik voel je verdriet in mijn hart. Mijn condoleances, beste vriend.