Persoonlijke tekst begrafenis

7 rouw citaten en berichten om het hart te helpen troosten
De dood is altijd een moeilijk en delicaat moment. Als je een moment van rouw doormaakt en eer wilt betuigen aan iemand die reeds is heengegaan, hebben wij enkele zinnen geselecteerd waarmee je al jouw verlangen kunt uitdrukken. Bekijk ze!

1. De speciale mensen die deel uitmaken van ons leven, verlaten ons nooit helemaal. En nu je niet meer onder ons bent, wil ik onthouden hoe belangrijk je voor me was en altijd zult zijn.

Ik bewaar in mijn hart nog steeds mooie herinneringen aan alles wat we beleefd hebben. Ik mis je heel erg, maar ik ben er ook zeker van dat ik je nooit zal vergeten.

2. De wereld is vandaag een betere plaats omdat jij hebt bestaan en haar mooier, vriendelijker en rechtvaardiger hebt gemaakt voor hen die op een dag je pad kruisten.

Vandaag klopt je hart niet meer in deze wereld, maar je zult voor altijd herinnerd worden als een geweldige vriend! Het was een voorrecht om zo’n geweldig persoon als jij te kennen.

3. Je was de meest oprechte en eerlijke mens die ik ooit heb ontmoet. En je kunt er zeker van zijn dat je nooit vergeten zult worden. Want mensen die zo speciaal zijn als jij, worden uiteindelijk onsterfelijk.

Rust in vrede en wees trots op al het waardevolle wat je zo veel mensen hebt geleerd. Ik zal je nooit vergeten.

4. Je bent weggegaan en je hebt een leegte in mij achtergelaten. Al onze herinneringen blijven in mijn hart, samen met de liefde die ik altijd zal voelen.

Hoeveel tijd er ook voorbij gaat, ik zal je nooit vergeten, want onze speciale band staat in mij gegrift. Rust in vrede mijn vriend.

5. Vandaag ben je niet meer onder ons, je licht is voorgoed verdwenen, maar je schitterende nalatenschap zal voor altijd in deze wereld blijven.

Bijzondere mensen zoals jij verdwijnen nooit helemaal, ze gaan gewoon hun eigen weg, maar ze blijven waar het er echt toe doet: in de harten van iedereen die van je houdt.

6. Met jou deelde ik mooie momenten en de zuiverste gevoelens. Nu dat je zijn niet meer hier Ik zal alles koesteren dat we leefden als een schat.

Je zult altijd een van de meest speciale mensen die Ik had het geluk aan mijn zijde te hebben. Je vertrek liet veel droefheid in mijn hart en een oneindig verlangen. Maar zijn geheugen en de herinneringen die ik bewaar zijn mijn troost en opluchting. Rust in vrede.

7. De lichten in mijn wereld schijnen uitgegaan te zijn op het moment dat je naar je nieuwe wereld vertrok. Heb eeuwige rust terwijl ik bid voor je ziel. Ik zal je missen mijn vriend.