Persoonlijke tekst begrafenis

De dood is altijd een moeilijk en delicaat moment. Als je een moment van rouw doormaakt en eer wilt betuigen aan iemand die reeds is heengegaan, hebben wij enkele zinnen geselecteerd waarmee je al jouw verlangen kunt uitdrukken. Bekijk hieronder enkele persoonlijke teksten bij een begrafenis.

Bekijk hier de condoleance kaarten en meer >>

Bekijk bij bol.com artikelen, zoals kaarten om sterkte te wensen. Denk hierbij aan rouwkaarten, condoleancekaarten maar ook is een groot aanbod aan rouwboeketten te vinden.

Persoonlijke teksten begrafenis

Persoonlijke tekst begrafenis
Bestel bij bol.com

De speciale mensen die deel uitmaken van ons leven, verlaten ons nooit helemaal. En nu je niet meer onder ons bent, wil ik onthouden hoe belangrijk je voor me was en altijd zult zijn.

Ik bewaar in mijn hart nog steeds mooie herinneringen aan alles wat we beleefd hebben. Ik mis je heel erg, maar ik ben er ook zeker van dat ik je nooit zal vergeten.

De wereld is vandaag een betere plaats omdat jij hebt bestaan en haar mooier, vriendelijker en rechtvaardiger hebt gemaakt voor hen die op een dag je pad kruisten.

Vandaag klopt je hart niet meer in deze wereld, maar je zult voor altijd herinnerd worden als een geweldige vriend! Het was een voorrecht om zo’n geweldig persoon als jij te kennen.

Je was de meest oprechte en eerlijke mens die ik ooit heb ontmoet. En je kunt er zeker van zijn dat je nooit vergeten zult worden. Want mensen die zo speciaal zijn als jij, worden uiteindelijk onsterfelijk.

Rust in vrede en wees trots op al het waardevolle wat je zo veel mensen hebt geleerd. Ik zal je nooit vergeten.

Je bent weggegaan en je hebt een leegte in mij achtergelaten. Al onze herinneringen blijven in mijn hart, samen met de liefde die ik altijd zal voelen.

Hoeveel tijd er ook voorbij gaat, ik zal je nooit vergeten, want onze speciale band staat in mij gegrift. Rust in vrede mijn vriend.

Meer teksten

Vandaag ben je niet meer onder ons, je licht is voorgoed verdwenen, maar je schitterende nalatenschap zal voor altijd in deze wereld blijven.

Bijzondere mensen zoals jij verdwijnen nooit helemaal, ze gaan gewoon hun eigen weg, maar ze blijven waar het er echt toe doet: in de harten van iedereen die van je houdt.

Met jou deelde ik mooie momenten en de zuiverste gevoelens. Nu dat je zijn niet meer hier Ik zal alles koesteren dat we leefden als een schat.

Je zult altijd een van de meest speciale mensen die Ik had het geluk aan mijn zijde te hebben. Je vertrek liet veel droefheid in mijn hart en een oneindig verlangen. Maar zijn geheugen en de herinneringen die ik bewaar zijn mijn troost en opluchting. Rust in vrede.

De lichten in mijn wereld schijnen uitgegaan te zijn op het moment dat je naar je nieuwe wereld vertrok. Heb eeuwige rust terwijl ik bid voor je ziel. Ik zal je missen mijn vriend.

Meer over persoonlijke condoleance teksten

Persoonlijke condoleance teksten kunnen een betekenisvolle manier zijn om je medeleven en steun over te brengen aan iemand die een dierbare heeft verloren. Deze berichten kunnen troost bieden en laten zien dat je er voor de persoon in rouw bent. Hier zijn enkele voorbeelden van persoonlijke condoleance teksten:

  1. “Ik ben diep bedroefd door het verlies van [naam overledene]. Hij/zij was een geweldige persoon en ik zal de mooie herinneringen aan hem/haar koesteren. Weet dat ik hier ben om je te steunen en dat je op me kunt rekenen in deze moeilijke tijd.”
  2. “Woorden schieten tekort om je pijn te verzachten, maar weet dat je niet alleen bent. [Naam overledene] heeft een blijvende indruk op ons achtergelaten en zijn/haar geest zal altijd voortleven. Ik ben er voor je, of je nu wilt praten, huilen of gewoon stil wilt zijn.”
  3. “Ik betuig mijn oprechte medeleven met het verlies van je geliefde [naam overledene]. Hij/zij was een buitengewoon persoon die de wereld met zijn/haar vriendelijkheid en warmte verlichtte. Ik hoop dat je kracht kunt putten uit de mooie herinneringen die je met hem/haar hebt gedeeld en weet dat ik hier ben om je te steunen.”
  4. “Ik ben diep bedroefd door het nieuws van het overlijden van [naam overledene]. Hij/zij was een ware inspiratie voor velen, en ik ben dankbaar dat ik hem/haar heb gekend. Moge de liefde en steun van vrienden en familie je troost bieden tijdens deze donkere dagen.”
  5. “Ik wil je mijn innige deelneming betuigen bij het verlies van je dierbare. [Naam overledene] was een bijzonder persoon en zijn/haar afwezigheid zal zwaar voelen. Onthoud dat je niet alleen bent in je verdriet. Ik sta klaar om je te steunen en er voor je te zijn, op welke manier dan ook.”
  6. “Mijn hart is zwaar van verdriet bij het horen van het overlijden van [naam overledene]. Ik wil je laten weten dat ik hier ben om je te steunen in deze moeilijke tijd. [Naam overledene] zal altijd herinnerd worden als een geweldige ziel, en ik hoop dat je kracht kunt putten uit de mooie herinneringen die je met hem/haar hebt gedeeld.”
  7. “Ik wil je mijn oprechte condoleances aanbieden bij het verlies van [naam overledene]. [Naam overledene] heeft zoveel betekend voor velen en zijn/haar nalatenschap zal voortleven in onze harten. Ik ben hier om je te steunen, en ik bid voor kracht en troost voor jou en je familie.”

Onthoud dat het belangrijk is om oprecht en empathisch te zijn bij het schrijven van een condoleance bericht. Deze voorbeelden kunnen dienen als inspiratie, maar het is altijd het beste om je eigen woorden en gevoelens te gebruiken om je condoleances over te brengen.

Meer:

Plaats een reactie