Condoleance kaart schrijven

Condoleance zinnen: Woorden van troost aan jouw vrienden
Wanneer een vriend een dierbare verliest, kan het moeilijk zijn te weten wat te zeggen bij het sturen van condoleanceberichten.

Op deze momenten van groot leed en verdriet is het heel belangrijk dat je weet hoe je een woord van troost kunt geven aan de mensen die lijden om het verlies van iemand van wie je houdt. Daarom hebben wij enkele condoleance zinnen geselecteerd om mensen in rouw te troosten en te troosten. Bekijk ze!

1. Met grote droefheid richt ik vandaag deze woorden tot u, als rouwbeklag om jouw onherstelbaar verlies. Mijn diepste medeleven met het overlijden van jouw dierbare.

Mijn gedachten zijn bij u, en ik bied je ook mijn tijd en steun aan in alles wat je nodig mocht hebben. Mogen de herinneringen aan hen die heengegaan zijn je hart troosten en mogen de overledenen rusten in vrede.

2. Niets kan de pijn wegnemen die je nu voelt, maar ontvang mijn diepste medeleven in dit uur van zoveel verdriet.

Ik wens je veel sterkte en licht op dit pijnlijke moment. Je kunt rekenen op mijn steun en solidariteit. Een dikke knuffel mijn vriend.

3. Iemand verliezen van wie je houdt is een onverklaarbare pijn, het is alsof je hart een plotselinge klap heeft gekregen. Dus ik wil mijn oprechte deelneming betuigen met jouw droevig verlies.

Het is op zulke momenten dat we gedwongen worden de kracht van ons karakter te tonen. Ik wens je het vermogen toe om deze tegenslag in jouw leven te boven te komen met geloof, hoop en vastberadenheid.

4. Mijn hart is nog steeds in stukken. Het spijt me zo voor de eindeloze pijn die je doormaakt. Accepteer alstublieft mijn condoleances.

Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar je bent erg sterk, iemand die moed inspireert, dus in jouw tempo zal deze ongelukkigheid plaats maken voor een ander gevoel. Veel kracht in dit uur.

5. Er is zoveel pijn bij het verlies van een dierbaar iemand dat het moeilijk is te weten wat te zeggen. Maar ik wil je mijn oprechte deelneming betuigen en je vragen veel kracht te hebben om dit angstige moment het hoofd te bieden.

God kan zich over jouw hart ontfermen en je helpen de droefheid te overwinnen die nu over jouw ziel is gekomen. Geloof dat Hij je nooit in de steek zal laten, wat de omstandigheden ook zijn.

6. Na het verlies van iemand van wie we houden, is er altijd een sterke pijn die ons hart binnendringt. Hoewel woorden de pijn die je voelt niet kunnen wegnemen, betuig ik je mijn oprechte deelneming, vergezeld van de wens dat je de kracht zult hebben om deze tegenspoed het hoofd te bieden.

Herinneringen kunnen, in tegenstelling tot het leven, niet van ons gestolen worden. Het is in hen dat je motivatie vindt om door te gaan.