Condoleance tekst verlies moeder

Je kunt de teksten naar een vriend, een vriendin of familie sturen als steun na het verlies van een moeder. Condoleance teksten bij het verlies van een moeder moeten mooi zijn. Ze mogen ook wel ontroerend zijn.

De dood van een moeder is een beproeving voor haar familie, haar kinderen en haar man. Met deze ideeën voor teksten bij het overlijden van een moeder kun je haar haar rouwenden troosten.

Condoleances voor een vriend die zijn of haar moeder heeft verloren
Dit droevige nieuws heeft me van streek gemaakt… Ik weet hoeveel je van je moeder hield …
Of we nu gelovig zijn of niet, we moeten geloven dat ze die elkaar hebben liefgehad op een dag op een andere plaats zullen zijn, een ander mysterie, een onbekend paradijs dat we met onze overledenen nog moeten ontdekken …
In de naam van je lieve moeder, ter nagedachtenis aan je moeder, moet je sterk zijn en deze moeilijke beproeving met spiritualiteit tegemoet treden.
Mooie en ontroerende condoleances
Wij hebben zojuist vernomen dat je moeder ons heeft verlaten na deze lange ziekte die ze met zoveel moed en geduld heeft doorstaan. Vandaag is ze vrij van haar lijden. Vandaag rust ze in vrede op een plaats die ons ontgaat. Vandaag, is haar grootste wens dat haar volk, haar familie en haar geliefden…blijven gelukkig leven in haar herinnering.
Ik denk aan jullie die door een pijnlijke beproeving gaan. Met deze paar woorden van vriendschap, wil ik je verzekeren van mijn steun en je mijn tedere genegenheid brengen. Je moeder was een geweldige vrouw. Vandaag, kun je trots op haar zijn.
Een mooie uiting van medeleven na het overlijden van een moeder
Geen woorden kunnen de pijn troosten van het verlies van zo’n dierbaar iemand. Een moeder verliezen is een groot verdriet dat de pijlers van ons bestaan doet wankelen. Je mooie en liefdevolle gedachten voor haar zullen ervoor zorgen dat ze zal blijven leven met haar familie van wie ze hield. Accepteer alstublieft mijn diepste medeleven en de getuigenis van mijn trouwe vriendschap.
Ontroerend condoleancebericht
Ik heb net gehoord van de dood van je geliefde moeder. Ik denk hard aan je in deze tijd van intense emoties. Je moeder was een geweldige vrouw. De koningin van haar familie. Een grote godin. En godinnen sterven nooit. Ze zijn eeuwig. Je moeder leeft voort in het hart van je kind. Mijn oprechte deelneming.
Voorbeeld van een religieus condoleancebericht aan een gelovige
De ziel van je moeder heeft deze aarde verlaten om op God te vertrouwen. Hou het geloof en hoop dat ze in een verdiend paradijs leeft. Hoewel het moeilijk is dit verlies te aanvaarden, vergeet niet dat het maar tijdelijk is. Van nu af aan, waakt je moeder over je vanuit de hemel. Mogen je mooie gebeden haar zoete vreugde brengen. Wees sterk in de verwachting haar weer te zien. Amen (voor Christelijke condoleances), Salam (voor Islamitische condoleances), Shalom (voor een Joodse gelovige)…
Kort condoleancebericht bij het verlies van een moeder
Het verlies van een moeder is altijd een moeilijke tijd om te accepteren.
Je moeder rust vandaag in vrede in een zorgeloze wereld.
Ik hoop dat mijn medeleven je pijn zal verzachten in deze moeilijke tijd.